Casa de Montaña

Inspiration & motivation i Spanien och Sverige

Fröknäcke med smak av rosmarin

Publicerad 2020-04-19 18:20:00 i Allmänt,

Från grön smet till jättegott fröknäcke 😁 Kryddad med rosmarin och havssalt för smakens skull. Nässlor och gurkmeja för nyttigheters skull.
Recept: 1 dl sesamfrön. 2 dl pumpakärnor. 1/2 dl hela linfrön. 1 dl glutenfri mjölmix. 1/2 dl olivolja eller valfri olja. 2 dl kokande vatten. 1 tsk himalayasalt. 2 tsk nässelpulver. 2 tsk gurkmeja. 1 kryddmått svartpeppar. 2 tsk torkad rosmarin. Rör ihop och låt svälla en timme eller mer. Lägg ut tunt på ett bakplåtspapper Grädda i 150 g i cirka 1, 1/2 timme

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ewalena Berg

Den här bloggen innehåller recept, huskurer, vitaminer, mineraler, inspiration och örtkunskap. Samt information om målarkurser i Spanien och Stockholm. Recepten är till 98 % vegetariska, ekologiska, nötfria, laktosfria och glutenfria. Ewalena är kursledare, akupressör, konstnär, reseledare och författare. Casa de Montaña betyder berghuset och i Ewalena Bergs hus ryms lite av varje! Hemsida: http://www.casademontana.se/

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela