Casa de Montaña

Inspiration & motivation i Spanien och Sverige

Goda vegetariska kåldolmar 😊

Publicerad 2019-11-06 19:52:00 i Allmänt,

Glutenfri och laktosfri och mjölkproduktsfri
Koka råris och låt det svalna, gärna dagen innan. 
Koka ett vitkålshuvud i vatten någon minut. Låt svalna en stund så du inte bränner dig. 
Stek champinjoner, lök, vitlök, soltorkade tomater, krydda med buljong, timjan, oregano, salt och svartpeppar. 
Blanda ihop allt och Mixa hälften. Blanda omixad och mixad mat. Ta en liten klick i varje vitkålsblad och rulla ihop och lägg i en ugnsform. Slå i lite buljong i botten av formen. 
Blanda soja, sirap, salt och lite olja och pensla ovanpå. 
In i ugnen i cirka 30 minuter. Ös vätskan flera gånger och ta ut ur ugnen när den har fått färg. 
Till det kokt potatis och inlagd gurka. 
Sås på skyn från ugnsformen, havregrädde, lite svartvinbärsgele, några droppar tabasco och salt och peppar. 
Mums! ❤️ 
 

Om

Min profilbild

Ewalena Berg

Den här bloggen innehåller recept, huskurer, vitaminer, mineraler, inspiration och örtkunskap. Samt information om målarkurser i Spanien och Stockholm. Recepten är till 98 % vegetariska, ekologiska, nötfria, laktosfria och glutenfria. Ewalena är kursledare, akupressör, konstnär, reseledare och författare. Casa de Montaña betyder berghuset och i Ewalena Bergs hus ryms lite av varje! Hemsida: http://www.casademontana.se/

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela