Casa de Montaña

Inspiration & motivation i Spanien och Sverige

Aubergine-senaps-"sill"

Publicerad 2018-12-22 19:59:00 i Allmänt, brysselkål, grönsaker, julmat, mat/bak, vegan, vegetariskt,

 
 
 
4 portioner
1 Aubergine cirka 300 g
0,5 dl grovkorning skånsk senap
0,5 söt senap
0,5 dl socker
0,5 dl rapsolja
1 tsk vitvinsvinäger
1 dl fryst dill
1 dl purjolök fint strimlad
salt och peppar i din smak.
  • Rör ihop alla ingredienser utom aubergine i en skål.
  • Skala auberginen och skär den i sillstora bitar
  • Koka upp en kastrull med lite salt och låt auberginebitarna sjuda cirka 2 minuter, annars blir de för mosiga.
  • Häll bort vattnet och skölj auberginen i kallt vatten. Pressa försiktigt ut så mycket vatten som möjligt.
  • Vänd ner auberginen i senapsröran.
  • Häll upp i en skål med lock.
  • Mums!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ewalena Berg

Den här bloggen innehåller recept, huskurer, vitaminer, mineraler, inspiration och örtkunskap. Samt information om målarkurser i Spanien och Stockholm. Recepten är till 98 % vegetariska, ekologiska, nötfria, laktosfria och glutenfria. Ewalena är kursledare, akupressör, konstnär, reseledare och författare. Casa de Montaña betyder berghuset och i Ewalena Bergs hus ryms lite av varje! Hemsida: http://www.casademontana.se/

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela